Foam Cleaner

Eigenschappen

Reinigt snel en efficiënt glas en andere harde oppervlakken en verwijdert insecten, vet, nicotine, roet, asfalt, vuil, enz. Gemakkelijk gebruik: Laat geen regenboogschijn na. Niet-poreuze oppervlakken: spuitbus schudden vóór gebruik, verstuiven op vuil oppervlak en drogen met proper absorberend papier, doekje of Micro Max. Bevat geen schuurmiddelen. Loopt niet weg. Kan perfect bovenhoofds en op verticale oppervlakken gebruikt worden zonder alles nat te maken.

Toepassingen

Uitstekend voor voorruiten, vensters, grillen, spoilers, spiegels, koplampen, enz.
Kan gebruikt worden op verschillende oppervlakken: glas, synthetische materialen, vinyl, porselein, enz. Lost op en verwijdert snel de restanten van insecten, vet, teer, nicotine, vetvlekken, was, enz..

Prijs: 18,- € (excl. verzendingskosten)      BESTELLEN

Inox Protect

  • Reinigt, beschermt en herstelt de glans van roestvrij stalen (INOX) en kunststoffen oppervlakken.
  • Laat geen strepen na. 
  • Voedingsgekeurd FDA H1

BESCHRIJVING:

Droogt in ongeveer 30 seconden. Makkelijk te verwijderen met heet water en zeep. Siliconenvrij. Reinigt en beschermt gladde en ruwe inox, staal, chroom, aluminium, roestvrij staal en melanine hout. Ook uitstekend voor de behandeling van kunststoffen buitenshuis.

VERPAKKING:

500 ml – Aerosol

Prijs: 35,- €  (excl. verzendingskosten)   BESTELLEN

Sure Clean

Beschrijving

Ontvet, verwijdert sporen van siliconen, kleefstoffen en teer, op alle materialen, snel, efficiënt en veilig.

Eigenschappen

Kan gebruikt worden op geverfde oppervlakken. Laat geen oliefilm na. Droogt zeer snel zonder sporen na te laten. Veilig op de meeste oppervlakken. Lost vetten op en is niet-corrosief. Tast bij kort contact geen rubber aan. 

Gebruiksaanwijzing

Aanbrengen en het product laten werken. Het vuil met een propere doek verwijderen (2-doekensysteem).

Toepassingen

Ontvetten en reinigen van mechanische onderdelen van motoren en machines. Snel en veilig ontvetten van ferro en non-ferro metalen vóór verlijming of verven. Sure Clean zal geen oxidelaag vormen met lichte metalen. Ontvetten vóór het schilderen. Verwijdert siliconen, teer, beschermingscompounds, enz…  Verwijderen van lijmresten van stickers of etikettering. Verwijderen van resten van contactlijm op formica in meubel- en keukenbouw. Afwerken van naden, afgedicht met PROMA BOND. Verwijderen van oude vet- of olielagen alvorens terug te smeren.

Prijs: 21,- €   (excl. verzendingskosten)     BESTELLEN

Tex Band

TOEPASSING

Voor kleine krassen weg te schuren op ronde of vlakke oppervlakken.
Steeds in de richting van de schuurlijnen gebruiken.

Prijs: 10,5 €/stuk
(excl. verzendingskosten) 

(min. afname 5 stuks)

BESTELLEN

Microvezel Poetsdoek

Micro max is een microvezel doek, van industriële kwaliteit. Reinigt spiegels en andere oppervlakken zonder krassen. Voor diverse toepassingen in industrie en kantoren. 

Prijs: 13,50 €/stuk.
(excl. verzendingskosten) 

(min. afname 5 stuks)

BESTELLEN